Amb ganes d'anar a la Kanya Pirenaika?

Aquí resumim l’imprescindible per passar una setmana d’aventura i esport a la natura. Pares/mares, repasseu la maleta per no deixar-nos res.

Per fer esport

Mudes de roba esportiva, 2 parells de sabatilles esportives que estiguin esblenades adients a cada modalitat esportiva.

Per passejar

1 muda de carrer, 1 jersei gruixut o polar, un cangur i un xandall.

Per la piscina

Crema solar protectora, banyador, tovallola de bany i xancletes.

Diners

No prendre més de 30€, durant les estades no es necessitaran diners.

Per dormir

Les intal·lacions estan equipades, només cal prendre sac de dormir i pijama.

Per rentar-se bé

Necesser amb pinta o raspall, sabó i xampú, raspall i pasta dents, tovallola dutxa, xancletes per la dutxa.

Altres

Repel.lent de mosquits, 1 bossa o motxilla petita per anar a entrenar, esports de natura i piscina, 1 bossa per la roba bruta (de roba, no de plàstic), lot, paper, bolígraf, targeta sanitària i una còpia de la tarjeta de vacunacions.

Ús del mòbil

L’ús dels telèfons mòbils quedarà restringit al vespre dins l’horari marcat pel Director de l’Estada. Durant la resta del dia i pel fet de coincidir amb diferents activitats, estarà totalment prohibit el seu ús. Per aquest motiu i per evitar pèrdues, recomanem no portar mòbil. En cas d’urgència, els pares/mares/tutors podran trucar al telèfon del director de l’Estada. Tots els participants que, tot i les recomanacions, decideixin portar mòbil ho notificaran als coordinadors de l’Estada per tal de dur-ne el control. El Consell Esportiu de l’Anoia no es fa responsable de les possibles pèrdues de telèfons mòbils o altres aparells electrònics. En cas d’incompliment de la regulació de l’ús dels mòbils, el director del Campus està autoritzat a retirar-lo fins al final de l’estada.