Clàusula formulari web / registre d'usuari / candidat

 

Responsable de tractament: Consell Esportiu de l’Anoia amb domicili fiscal al Carrer Riba, s/n 08700 Igualada, Barcelona, i amb NIF G08924532.

Finalitat: Gestió de la seva sol·licitud o consulta, tramitar i respondre els seus dubtes, comentaris o qualsevol altre aspecte que ens hagi comentat.

Base jurídica: El seu consentiment.

Destinataris: Les seves dades poden cedir-se, atesa la naturalesa del seu comentari o consulta, a altres proveïdors que les necessitin per a desenvolupar la feina contractada pel Consell.

No es preveu fer transferència internacional de dades.

Drets de les persones interessades: Informació, accés, rectificació, supressió, portabilitat, oposició i limitació del tractament; a no ser sotmès a decisions automatitzades, incloent-hi l’elaboració de perfils que l’afectin jurídicament o d’altre manera significativa similar.

També té el dret a retirar el consentiment.

Pot exercir els seus drets enviant un correu electrònic a consellesportiu@ceanoia.cat adjuntant el seu DNI.

Per a més informació consulti la nostra Política de Privacitat.

□ Accepto que Consell Esportiu de l’Anoia m’enviï informació de les seves activitats i qualsevol altre relacionada amb els serveis que presta el Consell Esportiu de l’Anoia.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.