Política de privadesa xarxes socials

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Telegram, Reservio, Google+) amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA: 

     C/ Carbles Riba, s/n

     08700 Igualada (Barcelona)

     G08924532

     consellesportiu@ceanoia.cat / www.ceanoia.cat

 

L'usuari disposa d'un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA, mostrant així interès en la informació que es publica a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d'aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L'usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privadesa de la mateixa Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privadesa.

CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA té accés i tracta aquella informació pública de l'usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA, d'acord amb la LOPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d'accés a la informació dels perfils dels usuaris.

Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació amb aquella informació que es trobi sota el control de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA, per exemple, eliminar comentaris publicats a la mateixa pàgina. Normalment, aquest dret haurà d'exercir- ho davant la Xarxa Social.

Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se amb relació a aquella informació que es trobi sota el control de CONSELL ESPORTIU DE L ANOIA, per exemple, deixar d'estar unit al perfil.

CONSELL ESPORTIU DE L ANOIA realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l'usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  • Actualitzacions de l'estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l'usuari.

L'usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d'interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d'accedir a la seva configuració de privadesa.

Publicacions

L'usuari, una vegada unit a la pàgina de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L'usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d'aquest, gaudir dels drets d'autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d'atemptar contra la moral, l'ètica, el bon gust o el decoro, i/o que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l'usuari.

CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L'usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l'usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d'ells, quan s'utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en laquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, les nostres promocions, ni està associada a cap d'elles.

Publicitat

CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA utilitzarà la Xarxa Social per oferir els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l'enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.