Clàusula formulari web / registre d'usuari / candidat

D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades facilitades a través d'aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, i el seu enregistrament d'imatge i so, seran incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA, amb la finalitat de la utilització dels recursos de la Web per a la cerca d'ocupació així com la participació en els processos de selecció en els quals mostri el seu interès. L'empresa també l’informa que les seves dades podran ser cedits a empreses que ens hagin sol·licitat el servei de selecció de personal.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Així mateix, d'acord amb el que estableix la Llei 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, sol·licitem el seu consentiment perquè les imatges amb so i veu, siguin cedides per a les finalitats indicades anteriorment.

CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA es compromet a usar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a les finalitats anteriorment esmentades.

L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollits mitjançant la lectura de la present clàusula.

Podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit, en els termes que estableix la Llei, a l'adreça C/ CARLES RIBA S/N, 08700 IGUALADA (BARCELONA).

□ He llegit i accepto totes les condicions expressades amb anterioritat.

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. Accepto les cookies