Clàusula borsa de treball

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per la present l’informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, han estat incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA, amb la finalitat de poder gestionar la seva participació en els processos de selecció de personal realitzats per la nostra entitat.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts en la Llei Orgànica 15/1999, mitjançant un escrit a l'adreça: C/ CARLES RIBA S/N, 08700 IGUALADA (BARCELONA).

CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. Així mateix, en virtut de l'establert en l'article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, sol·licitem el seu consentiment per enviar-li publicitat dels nostres productes i/o serveis a l'adreça e-mail que vostè ens ha facilitat.

□ He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA.

□ He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de CONSELL ESPORTIU DE L'ANOIA.

Així mateix, l’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: consellesportiu@ceanoia.cat.

L'enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les clàusules exposades.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.