Notícies

image
Data: Diumenge 13 de maig de 2018
Lloc: Complex Esportiu Les Comes (Igualada)
Organitza: C.E.Anoia

El proper diumenge 13 de maig se celebraran les Finals Territorials de Futbol Sala Secundària  al Complex Esportiu de Les Comes d'Igualada. Les jugaran els campions representants dels següents Consells Esportius: OsonaVallès Occidental SudBarcelonès Nord i Anoia. Més informació:

image
Data: Diumenge 13 de maig de 2018
Lloc: Montcada i Reixac
Organitza: C.E.Vallès Occ. Sud

El proper diumenge 13 de maig se celebraran les Finals Territorials de Futbol 7 al Camp de Futbol Can Sant Joan de Montcada i Reixac Les jugaran els campions representants dels següents Consells Esportius: OsonaVallès Occidental SudBarcelonès Nord i Anoia. Més informació:

image
Data: Dissabte 12 de maig de 2018
Lloc: Pavelló Ausoneta (Vic)
Organitza: C.E.Osona

El proper per diumenge 13 de maig se celebraran les Finals Territorials d'Handbol al Pavelló Municipal l'Ausoneta de Vic. Les jugaran els campions representants dels següents Consells Esportius: OsonaVallès Occidental SudBarcelonès Nord i Anoia. Més informació:

image
Data: Dissabte 20 de maig de 2017
Lloc: St. Adrià del Besòs
Organitza: C.E. Barcelonès Nord

Ja podeu consultar els Resultats de les Finals Territorials celebrades aquest dissabte 20 de maig a Sant Adrià del Besòs. Gran paper de l'Escola Pia, tan cadet com juvenil i de l'Emili Vallès.

image
Data: Diumenge 14 de maig de 2017
Lloc: Pav. Polivalent Les Comes (Igualada)
Organitza: C.E. Anoia

Tots els resultats de les Finals Territorials de Futbol Sala Benjamí-Aleví:

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.