Notícies

image
Data: 26 d'abril de 2023.
Organitza: COPLEFC

El DEFC és una iniciativa que vol mostrar a la societat com és l’actual Educació Física a les escoles. Aplega estudiants, professors i voluntaris seguint el lema Estil de vida actiu per a tots i per sempre. Impulsada per professionals d’Educació Física amb el suport del Consejo COLEF i els col·legis professionals autonòmics, vol seguir guanyant participants cada any. Creiem en una Educació Física integral i integradora, per a tots i per a tota la vida, com a base per instaurar uns hàbits saludables i un Estil de Vida Actiu.

image
Data: Diumenge 16 d'abril de 2023.
Lloc: Camp Cruyff Courts Igualada
Organitza: Cruyff Foundation; Servei d'Esports d'Igualada; CEA

Us adjuntem tota la informació del Campionat Cruyff Courts 6vs6 (Fase Local) que tindrà lloc al camp Cruyff Courts d'Igualada el diumenge 16 d'abril de 2023. 

 

* Inscripcions fins dilluns 3 d'abril de 2023.

image
Data: Abril 2023
Lloc: Igualada i Vilanova del camí
Organitza: Cruyff Foundation

Compartim tota la informació del TORNEIG CRUYFF COURTS 6vs6 (FASES LOCALS).

image
Data: 6 d'abril 2023.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

El lema d’enguany és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”.

image
Data: 26, 27 i 28 abril de 2023.
Lloc: INEFC (Barcelona)
Organitza: SGEiAF

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Fisica mitjançant l’Institut Nacional d’Educació Fisica de Catalunya (INEFC) de la Generalitat de Catalunya, organitza el CONGRÉS “LA IGUALTAT EN JOC”que tindrà lloc a Barcelona del 26, 27 i 28 d’abril d’enguany. plataforma de transferència de coneixement, interacció i aprenentatge per impulsar l’esport femení a Catalunya.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.