Notícies

image
Data: Dijous 9 de febrer de 2023.
Lloc: plataforma digital ZOOM
Organitza: Consell Català de l'Esport,

En la sessió, que se durà a terme en format virtual, s’exposaran les característiques de la Convocatòria 2023 d’ajuts de la Comissió Europea, en context del Programa Erasmus+ Esport 2021-2027. El programa europeu proporciona importants oportunitats de finançament i cooperació transnacional per a administracions, entitats, associacions i organismes que consorcien projectes esportius alineats amb les prioritats que estableix la Unió Europea en àmbit esportiu.

 

La Jornada s’inclou en el Pla de Formació Continuada 2023 de l’Escola Catalana de l’Esport i pretén posar a l’abast del món de esportiu (administracions locals, entitats, universitats, professionals de l’esport, ...) la informació referent a les possibilitats de finançament que ofereix la Comissió Europea en l’àmbit de l’esport per a projectes esportius catalans en el marc del Programa Erasmus +.

 

Aquest any en la jornada exposarem les experiències de 4 projectes amb participació d’entitats catalanes de prestigi que estant gaudint de finançament europeu:  

 

-          Projecte "ALL-IN&WIN, Alliance for improving LGBTI+ inclusion in elite sports to win together", consorciat per la Universitat de Vic,

 

-          Projecte "SONAR: Stop children and youth injuries with a particular focus on female atletes", liderat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany,

 

-          Projecte "GAPWOMAN: Gender actions to increase women’s participation in sports", liderat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya UFEC,

 

-          Projecte "SCOUT: Sport clubs opening up to all girls participation" liderat per l’Associació Esportiva Carles Vallbona,

Podeu consultar elprograma complert.

 

Trobareu el formulari de inscripció a l’enllaç https://esport.gencat.cat/erasmus-jorn-2023. Cal fer la inscripcióabans del 7 de febrer (fins les 12.00 hores). La inscripció és gratuïta i el nombre de places limitat.

 

També podreu seguir la Jornada pel canal de Youtube d’Esportsde la Generalitat de Catalunya.

image
Data: Gener
Organitza: SAEE

Des del Servei d’Atenció a les Entitats Esportives (SAEE) del Consell Esportiu de l’Anoia, us portem un regal per avançat!

Regalem una formació per a les entitats on vosaltres trieu el tema. 

Vota, participa i digues la teva

image
Data: Dilluns 13 de juny de 2022.
Lloc: En línia
Organitza: SAEE

image
Data: Dimecres 11 de maig de 2022.
Lloc: Webinar
Organitza: SAEE

Compartim tota la informació de la propera formació per a entitats esportives. Us hi esperem!

image
Data: Dimecres 20 d'abril de 2022.
Lloc: Webinar
Organitza: SAEE

Webinar amb objectiu de conèixer com afecta la reforma laboral a les relacions que les entitats estableixen amb els seus treballadors/es.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.