Notícies

image
Data: 1 d'octubre de 2021 (termini presentació).
Organitza: Consell Català de l'Esport

Ja és aquí la 2a edició dels Premis del Pla Català d'Esport a l'Escola, que convoca el Consell Català de l'Esport i que organitza l'Agrupació d'Associacions Esportives Escolars de Catalunya.

 

Els Premis PCEE són en reconeixement de aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l'esport i/o l'activitat física en l'entorn escolar.

 

En aquesta edició dels Premis s’han diferenciat dues categories de PARTICIPACIÓ:

 

  • Premis a la trajectòria del curs, amb participació automàtica de tots els centres del PCEE que hagin completat correctament l'informe memòria del curs 20-21, i en el termini establert.

 

  • Premis a projectes singulars, en que cal la presentació voluntària de projectes singulars que s'emmarquin dins dels objectius del PCEE i donin valor al teixit esportiu escolar.

 

Poden participar en la convocatòria totes aquelles entitats i persones majors de 18 anys (per la categoria de Dinamitzadors/es majors de 14 anys) que actuïn en l'àmbit de l'esport escolar, i compleixin amb allò que estableixen les Bases.

 

Podeu consultar-les a continuació: BASES

 

El període de presentació de candidatures per als premis a projectes singulars ja està obert i finalitzarà a les 23:59h del dia 1 d'octubre de 2021.

 

INSCRIU-TE AQUÍ

Podreu trobar tota la informació a http://lagrupacio.net/

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.