Notícies

image
Data: Des de les 9 del matí del 16 de febrer fins a les 3 de la tarda de l'1 de març de 2021.

Nou ajut econòmic extraordinari destinat a totes aquestes entitats, empreses i persones treballadores autònomes de l’àmbit de l’educació en el lleure i les activitats extraescolars amb la finalitat d’afavorir la sostenibilitat econòmica del sector i mantenir la seva viabilitat. 


Presentació de sol·licituds:
Des de les 9 del matí del 16 de febrer fins a les 3 de la tarda de l'1 de març de 2021.


Persones beneficiàries:
Poden ser-ho les entitats, les empreses, les associacions, les federacions, els centres docents privats i les persones treballadores autònomes dels sectors de l’educació en el lleure i de les activitats extraescolars que desenvolupin la seva activitat a Catalunya i compleixin els requisits.


Modalitats de l’ajut i requisits:

 

1. Entitats no federades d'educació en el lleure, federacions i coordinadores d'entitats inscrites al Cens d'Entitats Juvenils de la Direcció General de Joventut que realitzin activitats de lleure educatiu entre setmana dirigides a infants i joves d’entre 3 i 18 anys.

 

2. Entitats, empreses, persones treballadores autònomes, centres docents privats i altres entitats sense ànim de lucre com associacions de mares i pares d’alumnes o fundacions, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques en els epígrafs 933.9 (altres activitats d’ensenyament) o 932.1 (ensenyament de formació i perfeccionament professional no superior) que prestin amb els seus propis mitjans activitats extraescolars i de lleure dirigides als infants i joves d’entre 3 i 18 anys,

 

3. Instal·lacions juvenils, entitats privades, empreses i persones treballadores autònomes titulars o gestores de les instal·lacions juvenils previstes a la Llei 38/1991, de 30 de desembre, que estiguin inscrites al Registre d’instal·lacions juvenils de la Direcció General de Joventut.

Totes elles han d'haver suspès les activitats o quedat afectades per la Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener.

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. Accepto les cookies