Notícies

image
Data: 14, 15, 16 i 17 d'abril de 2014
Lloc: Complex Esportiu Les Comes
Organitza: PME; CEA

El Curs d'iniciació a Tècnic d'Esports és un programa propi del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu del curs és donar les bases teòriques i pràctiques a tots aquells nois i nois que volen iniciar-se en el món de la pràctica esportiva. Aquesta titulació consta de 2 blocs:

  • - El Bloc Comú amb un total de 15 hores
  • - El Bloc Específic amb un total de 35 hores.

El Consell Esportiu de l'Anoia, amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports d'Igualada, impartirà el bloc comú del Curs d'Iniciació a Tècnic/a d'Esports (CiaTE). La formació es durà a terme al Complex Esportiu de Les Comes durant els dies 14, 15, 16 i 17 d'abril amb horari de 9:00 a 13:00.

Les inscripcions quedaran obertes el dimarts 24 de març de 2014 i es podran tramitar de manera presencial o online. Tots els alumnes menors de 18 anys necessitaran l'autorització expressa dels seus responsables. 

Adjuntem informació complementaria, el full d'inscripció, així com el full d'autorització per a alumnes menors de 18 anys en aquesta notícia. 

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.