Notícies

image
Data: 26, 27 i 28 abril de 2023.
Lloc: INEFC (Barcelona)
Organitza: SGEiAF

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Fisica mitjançant l’Institut Nacional d’Educació Fisica de Catalunya (INEFC) de la Generalitat de Catalunya, organitza el CONGRÉS “LA IGUALTAT EN JOC”que tindrà lloc a Barcelona del 26, 27 i 28 d’abril d’enguany. plataforma de transferència de coneixement, interacció i aprenentatge per impulsar l’esport femení a Catalunya.

El Congrés que es planteja com una plataforma de transferència de coneixement, interacció i aprenentatge per impulsar l’esport femení a Catalunya. Ofereix un programa molt complert amb conferències, taules de diàleg, tallers i comunicacions amb la intervenció de persones expertes de reconegut prestigi d’àmbit català, estatal i internacional. Els continguts i espais de trobada s’estructuren en 3 grans eixos al voltant de la perspectiva de gènere i la visió feminista de l’esport: el sector públic, el sector associatiu, i el sector comercial i de comunicació.

S’exposaran continguts i treballs de referència sobre qüestions com: la perspectiva de gènere en la governança de l’esport i les polítiques esportives; les dones en el lideratge esportiu, la captació, retenció i promoció de les dones entrenadores; l’activisme coeducatiu en l’educació física; el paper dels mitjans de comunicació; els plans d’igualtat en les organitzacions; el patrocini de l’esport femení; la perspectiva de gènere en la salut i la pràctica d’AF; les masculinitats en l’esport; o la prevenció i intervenció davant les violències sexuals; entre d’altres temàtiques.

Què podem fer per incrementar el nombre de dones esportistes, entrenadores, professionals o directives?

Per on comencem un pla d’igualtat al nostre club?

Quin paper poden tenir els homes en la promoció de la igualtat?

Quines idees cal trencar al s. XXI per afavorir la igualtat?

Volem posar el focus en el paper que podem representar cadascuna de nosaltres en l'esport femení de Catalunua. Hi jugues? 

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.