Notícies

image
Data: Dijous 25 de novembre e 2021.
Organitza: Generalitat de Catalunya

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones (25 novembre)  us facilitem l’enllaç al formulari per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat, centre educatiu, universitat, empresa o administració alManifest del món de l’Esport 25N 2021. La seva difusió forma part de les actuacions emmarcades en el “Programa Dones i Esports”.

 

Us proposem fer la lectura pública del Manifest del món de l’Esport del 19 fins al29 de novembre, en activitats fisicoesportives d’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure. La lectura l’haurà de fer la persona representant de l’entitat que considereu més adient, abans d’iniciar l’activitat. Tingueu en compte que té una durada aproximada d’ 1’ 18’’.

 

Us animem a sumar-vos a aquest gest, compartint des de les vostres entitats la campanya rebutjant les actituds masclistes, identificant i denunciant les agressions. Perquè amb la formació d’aliances i complicitats des de l’Esport podem construir un teixit comunitari i una xarxa de recursos que siguin font de salut i qualitat de vida per a totes les dones i col·lectius oprimits d’aquesta societat. Estimar, només es pot fer des de la llibertat, la igualtat i el respecte.

 

Podeu disposar dels materials (cartells, banners, gifs, ...) per difondre el missatge del 25N en els vostres entorns, amb la publicació de fotos i vídeos personalitzats als vostres espais de difusió i xarxes socials, utilitzant les etiquetes#esportcat i#25N .

 

En breu podreu consultar la relació d’entitats adherides amb la informació referent a les dates, activitats esportives i llocs de tota Catalunya on es faran les lectures públiques del Manifest del món de l’Esport.

 

Per una vida i un Esport, lliure de violències masclistes

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.