Notícies

image
Data: Dissabte 17 de setembre de 2022.
Lloc: Tarragona (Palau d'Esports)
Organitza: SGEAF

“Entre totes, tot” perquè l’esport femení català no només són les esportistes, sinó també les persones dels àmbits tècnic i directiu i les persones aficionades. Per primera vegada a la història que es reuneix l’esport femení català en un mateix espai. És una trobada, oberta al públic, que no s’ha vist mai, on persones assistents tindran l’oportunitat d’interactuar amb reconegudes esportistes i on es reconeixeran dels èxits de l’esport femení en diferents àmbits.  Per primer cop, esportistes, entrenadores, àrbitres, directives, periodistes, etc. es reuneixen i són protagonistes d’un gran esdeveniment.  Es reconeixeran 23 equips que competeixen en tornejos internacionals, 14 esportistes amb una àmplia experiència professional, àrbitres, entrenadores i directives, entre altres convidades.

 

L’acte donarà  el tret de sortida a la temporada 2022-2023 de l’esport femení català i serà retransmès en directe per Esport3. La jornada oberta a tothom que vulgui participar. A l’inici, hi haurà un espai previ de signatures, amb  esportistes destacades i, posteriorment, hi haurà una sèrie de reconeixements i actuacions per tal de visibilitzar la potència de l’esport femení.

 

Objectius:

 

-          Visualitzar els èxits, el talent i el potencial de l’esport femení català.

-          Empoderar totes les dones vinculades al món de l’esport.

-          Trencar motlles, barreres i estereotips.

-          Promoure noves esportistes referents.

-          Fer un reconeixement a clubs, esportistes, directives, presidentes, entrenadores, àrbitres i periodistes.

-          Aconseguir una imatge única, mai vista, de cohesió i força.

 

Més informació:  Trobareu el programa complert i més informació de jornada a l’enllaç: https://esport.gencat.cat/web/.content/home/actualitat/2022/documents2022/220912_DdP-Entre-totes-tot_DEF.pdf

 

Vine a la festa de l’esport femení, la farem grossa!

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.