Notícies

image
Data: del 19 al 27 de novembre de 2021
Lloc: Catalunya
Organitza: Banc d'Aliments de Catalunya

El Gran Recapte és una de les accions solidàries més importants que hi ha actualment a Catalunya. Consisteix en mobilitzar la ciutadania per a que participi fent donacions els punts de recollida habilitats en els establiments alimentaris. Aquestes donacions permeten als Bancs dels Aliments adquirir i distribuir aliments que contribueixen a garantir el dret a l’alimentació de les persones en situació de precarietat alimentària.

 

La 13a edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà, del 19 al 27 de novembre, als establiments i petits comerços d’alimentació. El 19 i 20 de novembre, persones voluntàries estaran presents al establiments per a informar als clients. El Gran Recapte online estarà operatiu des del dijous 11 de novembre al dissabte 11 de desembre. La campanya del Gran Recapte esduu a terme simultàniament pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.