Notícies

image
Data: Dimecrtes, 31 d'octubre de 2018
Lloc: Anoia
Organitza: CEA

BONA CASTANYADA!! Aprenent una mica més sobres les Castanyes...

– Les castanyes són una fruita seca molt nutritiva i ens porta escalfor i energia.

– S’associa a la tardor, però la seva temporada és fins finals de gener.

– Les podem menjar: crues, assecades o cuinades en diferents tipus de plats.

– El nostre aparell digestiu està acostumat, així doncs és un aliment de fàcil digestió i de bona assimilació dels seus nutrients.

– El seu component principal són els hidrats de carboni (un 40% aproximadament), per aquest motiu persones amb diabetis o resistència a la insulina han de moderar el seu consum.

– És una de les fruites seques amb menys greix i proteïna.

– Té un alt contingut en potassi (recomanable per  problemes d’hipertensió).

– Alt contingut en àcid fòlic (important durant l’embaràs).

– Font de vitamines i antioxidants .

– Conté alta quantitat de fibra, afavorint el trànsit intestinal. Però, persones amb un sistema digestiu més delicat, pot produir flatulències i malestar intestinal.

Us desitgem una bona castanyada i recordeu que sempre es pot gaudir de les festes, seguint un estil de vida actiu i saludable!

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.