Notícies

image
Data: Curs 2021-2022
Organitza: CCE: L'Agrupació

Ja és aquí la 3a edició dels Premis del Pla Català d'Esport a l'Escola (PCEE), que convoca el Consell Català de l'Esport i que organitza l'Agrupació d'Associacions Esportives Escolars de Catalunya. 

  

Els Premis PCEE són un reconeixement a aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també gràcies a la seva influència o suport, treballen per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans, mitjançant l'esport i/o l'activitat física en l'entorn escolar. 

  

En aquesta edició dels Premis es dona continuïtat a les dues categories de PARTICIPACIÓ que es van proposar en la darrera edició: 

 

Premis a la trajectòria del curs, amb participació automàtica de tots els centres del PCEE que hagin completat correctament l'informe memòria del curs 21-22, i en el termini establert. 

 

Premis a projectes singulars, en què cal la presentació voluntària de projectes que s'emmarquin dins dels objectius del PCEE i donin valor al teixit esportiu escolar. 

 

El període de presentació de candidatures per a la categoria de Premis a projectes singulars s’obre el dia 25 de maig i finalitza a les 23:59h del dia 22 de juliol de 2022.  

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.