Notícies

image
Data: Divendres 4 de Juny de 2021.
Lloc: En línia
Organitza: COPLEFC

El Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya (COPLEFC) impulsa el Segell de Qualitat del sistema esportiu català. Aquest Segell de Qualitat és una certificació que acredita la qualitat dels serveis, i d'aquesta manera aporta confiança als clients i a la ciutadania en general. 

El Segell de Qualitat pretén esdevenir la referència de la qualitat que necessita el sistema esportiu en totes les seves vessants. Per això s'han concebut diferents segells de qualitat en funció de l'àmbit d'aplicació: instal·lacions i equipaments esportius, serveis i programes, esdeveniments esportius, gestió esportiva municipal, entitats esportives i centres educatius actius.
 
Des del punt de vista institucional, de l'Administració general i local, el Segell de Qualitat és una eina estratègica excel·lent per implantar polítiques esportives públiques de qualitat centrades en la reactivació econòmica del sector de l’esport i l’activitat física, plenament afectat per la crisi de la COVID-19. 
 
Des del punt de vista professional i empresarial, el Segell de Qualitat és un instrument pensat per prestigiar i millorar la gestió dels agents del sistema esportiu i de l’activitat física. Implanta un model basat en els principis de la gestió de la qualitat que comporta de manera directa més valor i prestigi percebut per part de la ciutadania
 
Des del punt de vista de la ciutadania, el Segell de Qualitat és la garantia que el servei que es presta és de qualitat. Permetrà identificar entitats, professionals i empreses que ofereixen serveis excel·lents i que garanteixen la protecció de la seva salut.
 
El Segell de Qualitat ha de ser el segell de referència del sistema esportiu, utilitzat per gestors i demanat per la ciutadania.
 
Data acte presentació: divendres 4 de juny de 2021
 
Hora:  
L'acte s'ha plantejat amb una doble convocatòria: en la primera es convocaran administracions i agents representatius del sector de l'esport i de l'activitat física; en la segona, la presentació s'adreçarà a professionals i empreses.
 
  • 11.30  h convocatòria institucional 
  • 13.00 h convocatòria professionals i empreses

Lloc:

L'acte és farà en format telemàtic, mitjançant plataforma Zoom i també es podrà seguir en directe pel canal Youtube. 

Cal confirmar l'assistència, aquí

 

Programa (convocatòria institucional) 

 

Per a institucions i administracions representatives del sector de l'esport i de l'activitat física.
 
11.30 h Benvinguda
Sr. Pere Manuel Gutiérrez, president del COPLEFC
 
11.40 h "El Segell de Qualitat com a eina estratègica per a la reactivació econòmica de l'activitat professional i empresarial del sector esportiu"
 Sr. Òscar García, responsable de desenvolupament del Segell de Qualitat COPLEFC, CEO d'Atlas Sport Consulting
 
12.10 h Torn obert de paraules
 
Programa (convocatòria professionals i empreses)
 
Per a professionals autònoms i empreses del sector de l'esport i de l'activitat física.
 
13.00 h Benvinguda a professionals i empreses
 
Sr. Pere Manuel Gutiérrez, president COPLEFC
 
13.10 h "El Segell de Qualitat com a instrument per identificar entitats, professionals i empreses que ofereixen serveis excel·lents i garanteixen la protecció de la salut de la ciutadania"
 
Sr. Oscar Garcia, responsable de desenvolupament del Segell de Qualitat COPLEFC, CEO d'Atlas Sport Consulting
 
13.40 h Torn obert de paraules
 
 Intervenció de professionals que han participat en el procés de pilotatge del segell.
 
- Cesc Escolà (Col 62.560) , Fitness Trainer.
- Lucas Leal (Col 58.268), Slowtrainning
- Daniel Martinez (Col 56.246), Mètode Wave
- Jordi Sansabrià (Col 52.440), Esport adaptat
- Néstor Serra (Col 13.107), Ludus
- Ester Teixidó (Col 56.157) i Mario Lloret (Col 55.082), Mètode Aquateràpia 
 
Aquesta trobada està alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible: 3, 8, 9 i 17
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. Accepto les cookies