Notícies

image
Data: Curs esportiu 2021/22
Lloc: Anoia
Organitza: CEA

Presentació Servei SAEE

La gestió dels serveis esportius i socials de les entitats esportives del nostre territori ha canviat de forma considerable d’ençà dels últims anys. L’aplicació dels marcs normatius vigents més la incorporació, creació o modificació d’altres normes ha fet que la gestió dels afers administratius, jurídics, comptables, econòmics, financers, laborals i de relació amb altres agents (Ajuntaments, Consells, Federacions, Generalitat,...) sigui cada cop més complicada i que requereixi de més temps, de més recursos i de més professionals.

 

Entenen que la regularització, la professionalització i els processos d’optimització dels clubs i de les entitats o associacions sense ànim de lucre són el camí cap a l’excel·lència i el valor de qualsevol organització, des del Consell Esportiu de l’Anoia sabem que el recorregut és llarg, complicat i que requereix de recursos importants.

 

Per aquest motiu endeguem el Servei d’Assessorament a Entitats Esportives SAEE, un servei gratuït al que podran recórrer totes les entitats esportives i no esportives que desenvolupen programes esportius amb infants, joves, adults o persones grans.

 

El SAEE té l’objectiu d’informar de l’actualitat i de les novetats del sector, de formar a través de webinars i xerrades de temes relacionats amb el procés de regularització de les entitats esportives o de qualsevol altre àmbit de la gestió i del dia a dia d’aquestes entitats i, també, de relacionar al representants de les entitats amb altres persones i professionals del sector.

 

Per tal de tirar endavant aquest projecte comptem amb la col·laboració de l’empresa SESPAC S.L., empresa que durant molts anys s’ha dedicat a donar suport i a assessorar a entitats esportives, Federacions, Consells Esportius i Ajuntaments en els diferents àmbits de suport al servei esportiu.

 

     - L’horari d’atenció telefònica: 676 621 829

 

          x Dilluns i dimecres de 15.30 a 19.30h.

          x Dimarts i dijous de 10.00 a 14.00h.

 

     - Correu electrònic: saee@ceanoia.cat.

 

El servei també comptarà amb una pàgina web www.ceanoia.cat/saee on penjarem la informació d’actualitat, així com diverses xarxes socials que s’aniran implementant a mesura que passin els dies.

 

Des del Consell Esportiu de l’Anoia pensem que aquest servei d’assessorament, de formació i de relació és una oportunitat i pot ser de gran ajuda per a totes aquelles entitats que, amb independència de la seva dimensió, ubicació o àmbit tinguin dubtes o vulguin ser assessorats per professionals del sector.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.