Notícies

image
Data: Del 23 al 30 de setembre de 2022.
Lloc: Europa
Organitza: SGEAF

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, de la Generalitat de Catalunya endega la campanya de la SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT , una iniciativa promoguda per la Comissió Europea que escelebra simultàniament a tota Europa entre el 23 i el 30 de setembre. L’objectiu és promoure i impulsar la pràctica de l'esport i l'activitat física a escala nacional, regional i local, animant la ciutadania a adoptar un estil de vida actiu i més saludable i combatre el sedentarisme.

 

Fem una crida a les escoles i centres educatius, entitats esportives, centres de treball, universitats, ajuntaments, esportistes i influencers a sumar-s’hi practicant esport i activitat física, donant d’alta les iniciatives d’aquesta setmana a la Plataforma de registre d’activitats  i fer-les extensives mitjançant a tota la ciutadania mitjançant els espais webs, xarxes socials, utilitzant les etiquetes #BeActive #esportcat.

 

Podeu:

 

- Organitzar sortides a l'aire lliure que promocionin la pràctica en espais oberts urbans i/o naturals.

 

- Abordar amb l’alumnat dels centres educatius, en diferents assignatures, la necessitat dels hàbits de pràctica actius, consums i alimentació saludables.

 

- Organitzar jornades de portes obertes, proposant demostracions d’activitats físico-esportives, sessions de prova, exposicions i xerrades de promoció de la vida activa i els seus beneficis.

 

- En els centres de treball, proposar a treballadors i treballadores, pautes d’activitat física per fer durant l’horari laboral.

 

- Anomenar persones ambaixadores destacades de la comunitat com a referents de bons hàbits esportius, vida activa i saludable.

 

- Posar la imatge #BeActive en lloc visible de les instal·lacions, com a establiment o organisme promotor de l’esport i la salut.

 

Us encoratgem a registrar les vostres activitats, situar-les al mapa europeu i fomentar la pràctica  #BeActive   #esportcat . Som-hi!

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.