Notícies

image
Data: Del 23 al 30 de setembre de 2023.

La Comissió Europea endegà la novena edició de la SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT (23 al 30 de setembre), una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física a tota Europa. El lema central de la campanya és “#BeActive” (SiguesActiu), amb el què s’anima totes les persones a romandre actives durant aquella setmana i al llarg de tot l'any, per combatre el sedentarisme. Els Premis #BeActive Award són un dels elements centrals de la Setmana Europea de l’Esport que contribueixen a promoure la iniciativa HealthyLifeStyle4All, a l'esport i l’activitat física sostenible i verd.

 

Fem una crida a centres educatius,entitats esportives, centres de treball, universitats, ajuntaments, esportistes i influencers a sumar-s’hi practicant esport i activitat física.

 

La Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya endega un any més la campanya de la SETMANA EUROPEA DE L’ESPORT, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea que escelebra simultàniament a tota Europa entre el 23 i el 30 de setembre. L’objectiu és promoure i impulsar la pràctica de l'esport i l'activitat física, animant la ciutadania a adoptar un estil de vida actiu i més saludable i combatre el sedentarisme.

 

Podeu participar donant d’alta iniciatives en la Plataforma de registre d’activitats i fer-les extensives mitjançant a tota la ciutadania mitjançant els espais webs, xarxes socials.

 

Organitzar sortides a l'aire lliure que promocionin la pràctica en espais oberts urbans i/o naturals.

 

En els centres educatius, en el mateix currículum i de forma transversals en diferents assignatures, fomentar activitats que interpel·lin l’alumat i promoguin hàbits de pràctica actius, consums i alimentació saludables.

 

Organitzar jornades de portes obertes, demostracions d’activitats, sessions de prova, exposicions i xerrades de promoció de la vida activa i els seus beneficis.

 

Durant l’horari laboral, en el centre de treball, proposar pautes d’activitat física a treballadors i treballadores.

 

Anomenar persones ambaixadores destacades com a referents per a promoure en el seu entorn bons hàbits esportius, vida activa i saludable.

 

Posar la imatge#BeActive en lloc visible de les instal·lacions, com a establiment o organisme promotor de l’esport i la salut.

 

Us encoratgem a registrar les vostres activitats, situar-les al mapa europeu i fomentar la pràctica #BeActive #esportcat .

 

Fes esport, fes salut!

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.