Notícies

image
Data: Desembre 2020 i gener 2021.
Lloc: Anoia
Organitza: C.E.Anoia

 

SOM ESPORT: IMPULS EN MONITORATGE ESPORTIU ALS CENTRES EDUCATIUS

 

El Consell Esportiu de l'Anoia presenta "Som Esport", programa d'impuls de monitoratge esportiu per potenciar les activitats esportives extraescolars als centres educatius de la comarca.

 

En què consisteix el programa Som Esport?

"Som Esport" neix per ajudar als centres educatius que han vist afectats la seva oferta d'activitats extraescolars per les restriccions de la COVID-19.

 

El Consell Esportiu de l'Anoia ofereix monitoratge esportiu gratuït per poder desdoblar grups. El principal objectiu del programa és vetllar per les activitats esportives extraescolars i fomentar els beneficis de la seva pràctica en edat escolar.

 

Duració del programa?

El programa es portarà a terme durant els mesos de desembre 2020 i gener 2021 o fins a l'exhauriment de la partida pressupostària destinada a aquest efecte.

 

Qui pot demanar ajut amb monitoratge esportiu?

Podem sol·licitar ajut amb monitoratge esportiu tots els centres educatius de la comarca de l'Anoia que compleixin els següents requisits:

 

- Ser un centre educatiu de la comarca de l'Anoia.
- Formalitzar la inscripció al programa Jocs Esportiu de l'Anoia.
- Tenir degudament tramitada l’assegurança esportiva de tots els esportistes participants en l’activitat extraescolar.

 

Cada centre educatiu pot demanar un màxim de 2 monitors/es esportives (en cas de necessitar més monitoratge és valorarà la situació del centre educatius).

 

Quan i com demanar ajut amb monitoratge esportiu?

L'ajut es pot sol·licitar fins al dilluns 23 de novembre de 2020 enviant un correu electrònic a activitats@ceanoia.cat explicant en quines activitats esportives extraescolars es vol demanar ajut amb monitoratge esportiu.

 

El criteri d’atorgament serà per l’ordre cronològic de presentació de les sol·licituds, fins a exhaurir la dotació pressupostària.

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de pàgina web. Accepto les cookies