Notícies

image
Data: 25 de Novembre de 2022.
Lloc: Catalunya
Organitza: GENCAT

Amb motiu del 25 novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones us facilitem l’enllaç al FORMULARIper formalitzar l’adhesió de la vostra entitat, centre educatiu, universitat, empresa o administració alMANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT 25N 2022.

image
Data: 23 D'OCTUBRE 2022
Lloc: Parc Central d'Igualada
Organitza: Consell Esportiu de l'Anoia

Us convidem aquesta 44a Edició de la Cursa Popular el diumenge 23 d'octubre, on tothom i pot participar.
Serà en format no competitiu i es realitzarà amb un recorregut per la ciutat de 5km i un altre 1,9km que donen eltret de sortida i l'arribada al Parc Central.
La cursa de 1,9km tindra una primera sortida (CURSA PETITA)  i una segona sortida (CURSA FAMILIAR) on els més petits i petites podràn participar juntament amb els seus acompanyants.
Us animem a participar dins d'aquesta edició de la Cursa Popular.

image
Data: Dissabte 17 de setembre de 2022.
Lloc: Tarragona (Palau d'Esports)
Organitza: SGEAF

image
Data: 9 de maig del 2022
Lloc: Parc Central d'Igualada, zona de la fira.
Organitza: Consell Esportiu de l'Anoia

El Circuit Fix BTT al Parc Central neix amb la intenció de donar a conèixer les possibilitats i rutes, que tenim al nostre voltant, per fer BTT a la comarca amb l'objectiu de promoure els hàbits saludables i els valors educatius a través de la pràctica esportiva.

image
Data: Del 3 al 9 de juliol
Lloc: ESTERRI D'ÀNEU, ens allotjarem en el càmping Aigüestortes Càmping Resort
Organitza: Consell Esportiu de l'Anoia

Presentem la 23a de Kanya Pirenaika on tornarem a gaudir de l’esport i la natura durant una setmana. Seguidament, us informem de tot el que heu de saber per aquestes estades.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.