Notícies

image
Data: Dissabte 25 de novembre de 2023.
Organitza: GENCAT

Amb motiu del 25 novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones us facilitem l’enllaç al FORMULARI per formalitzar l’adhesió de la vostra entitat esportiva, centre educatiu, universitat, empresa o institució al MANIFEST DEL MÓN DE L’ESPORT 25N 2023.

image
Data: 2023/2024
Organitza: SAEE

La gestió dels serveis esportius i socials de les entitats esportives del nostre territori ha canviat de forma considerable d’ençà dels últims anys. L’aplicació dels marcs normatius vigents més la incorporació, creació o modificació d’altres normes ha fet que la gestió dels afers administratius, jurídics, comptables, econòmics, financers, laborals i de relació amb altres agents (Ajuntaments, Consells, Federacions, Generalitat,...) sigui cada cop més complicada i que requereixi de més temps, de més recursos i de més professionals.

 

Entenen que la regularització, la professionalització i els processos d’optimització dels clubs i de les entitats o associacions sense ànim de lucre són el camí cap a l’excel·lència i el valor de qualsevol organització, des del Consell Esportiu de l’Anoia sabem que el recorregut és llarg, complicat i que requereix de recursos importants.

 

Per aquest motiu endeguem el Servei d’Assessorament a Entitats Esportives SAEE, un servei gratuït al que podran recórrer totes les entitats esportives i no esportives que desenvolupen programes esportius amb infants, joves, adults o persones grans.

 

El SAEE té l’objectiu d’informar de l’actualitat i de les novetats del sector, de formar a través de webinars i xerrades de temes relacionats amb el procés de regularització de les entitats esportives o de qualsevol altre àmbit de la gestió i del dia a dia d’aquestes entitats i, també, de relacionar al representants de les entitats amb altres persones i professionals del sector.

 

Per tal de tirar endavant aquest projecte comptem amb la col·laboració de l’empresa SESPAC S.L., empresa que durant molts anys s’ha dedicat a donar suport i a assessorar a entitats esportives, Federacions, Consells Esportius i Ajuntaments en els diferents àmbits de suport al servei esportiu.

 

     - L’horari d’atenció telefònica: 676 621 829

           x Dilluns i dimecres de 15.30 a 19.30h.

          x Dimarts i dijous de 10.00 a 14.00h.

 

     - Correu electrònic: saee@ceanoia.cat.

 

Des del Consell Esportiu de l’Anoia pensem que aquest servei d’assessorament, de formació i de relació és una oportunitat i pot ser de gran ajuda per a totes aquelles entitats que, amb independència de la seva dimensió, ubicació o àmbit tinguin dubtes o vulguin ser assessorats per professionals del sector.

image
Data: Dissabtes, 2 i 16 de desembre de 2023
Lloc: Igualada
Organitza: C.E.Anoia

Compartim la normativa de Softbol per a les jornades del Campionat de Polisportiu Benjamí i Aleví:

image
Data: Dissabte 18 de novembre de 2023
Lloc: Igualada
Organitza: C.E.Anoia

Compartim els resultats i classificacions després de la 2a jornada del Campionat Comarcal d'Escacs:

image
Data: Diumenge 26 de novembre de 2023
Lloc: Vilanova del Camí
Organitza: AFA i Escola Pompeu Fabra, Ajuntament Vilanova del Camí i CE Anoia

Compartim la informació del Cros Ciutat de Vilanova del Camí 20è Cros Escolar Pompeu Fabra:

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.