Notícies

image
Data: Dijous 18 de maig de 2023
Lloc: Igualada
Organitza: Institut Joan Mercader i C.E.Anoia

Compartim la informació de la 5a TEC Infantil:

image

El Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Interfòbia té com objectiu conscienciar sobre les violències i discriminacions que pateixen les persones del col·lectiu LGBTI+ arreu, en tots els àmbits.

 

El 17 de maig és una de les diades de commemoració del col·lectiu LGTBI+ més conegudes i amb més ressò en l’àmbit internacional, amb accions en més de 130 països, reconeguda per diversos estats i institucions internacionals, com el Parlament Europeu o l’Organització de les Nacions Unides.

 

Té els seus orígens en una campanya internacional de 2005 que va rebre el suport de més de 24.000 persones i de les principals associacions internacionals LGBTI+, durant la qual es va escollir el 17 de maig per commemorar que el mateix dia de 1990 l’Organització Mundial de la Salut va decidir eliminar l’homosexualitat de la seva classificació internacional de malalties.

image
Data: Estiu 2023
Lloc: Igualada
Organitza: CEA, EsportCAT

El curs de Monitor Dinamitzador Poliesportiu és un programa propi del Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya que portarà a terme el Consell Esportiu de l'Anoia. Compartim tota la informació.

Inscripcions: Online (obertura dimarts 2 de maig de 2023)

image
Data: Diumenge 21 de maig de 2023.
Lloc: Camp Cruyff Courts (Igualada)
Organitza: Cruyff Foundation; SE Igualada

Compartim tota la informació de la Fase Final del Torneig Cruyff Courts 6vs6 2023.

image
Data: Diumenge 14 de maig de 2023
Lloc: Igualada
Organitza: C.E.Anoia

Compartim els resultats i classificacions de la 4a jornada Campionat Intercomarcal G.Aeròbica:

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.