Notícies

image
Data: Diumenge, 22 de Setembre de 2019.
Lloc: Igualada - Mercat de la Masuca
Organitza: Aj. Igualada

L'Alzheimer Race és una caminada solidària organitzada per l'hospital de Dia Sant Jordi d'Igualada i el Consorci Sociosanitari d'Igualada (CSSI), amb col·laboració de l'Ajuntament d'Igualada.

Té per objectius la sensibilització de la població vers la malaltia i recollir fons per l'Associació de Familiars d'Alzheimer i altres Demències de l'Anoia (AFADA) així com la promoció dels hàbits saludables i donar a conèixer els espais de la ciutat.

image
Data: Dimarts, 28 d'Abril de 2020
Organitza: COPLEFC

Ja pots inscriure el teu centre al DEFC 2020: defc.cat

 

Repte 2020; Arribar a 30.000 Alumnes!

image
Data: D'octubre 2019 a juny de 2020
Lloc: Anoia
Organitza: Dep. Sanitat i Salut Pública Aj. Igualada i CEA

Tret de sortida a la segona edició del projecte "Caminant per Igualada", liderat pel Departament de Sanitat i Salut Púlica de l'Ajuntament d'Igualada i Consell Esportiu de l'Anoia. Si estàs interessat/da i vols millorar la teva salut, no dubtis i apunta't! 

image
Data: Diumenge, 16 de Juny de 2019.
Lloc: Complex Esportiu Les Comes
Organitza: CE Anoia

Compartim tota la informació e la XXVI Gimnaetrada Ciutat d'igualada.

La Gimnaestrada és una exhibició esportiva, no cometitiva, en la qual podem exhibir-se les modalitats ditre delmón de la gimnàstica i la dansa.

image
Data: Diumenge, 19 de Maig de 2019.
Lloc: Martorell
Organitza: Aj. Martorell; Fundació Cruyff Courts

Compartim tota la informació (Cartell, horaris, quadre competició...) de les Semifinals del Campionat Cruyff Courts 6vs6 que tindrà lloc el proper diumenge 19 de Maig a Martorell.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.