Notícies

image
Data: Curs 2020 /2021
Lloc: Anoia
Organitza: C.E.Anoia

A continuació podeu consultar els calendaris de la 1a fase dels Campionats Comarcals de Polisportiu. Inici de la competició, si la situació de la COVID ho permet, el dissabte 31 d'octubre.

image
Data: Curs 2020 /2021
Lloc: Catalunya
Organitza: U.C.E.C.

Jaume Domingo: “L’esport escolar és segur, no deixar que les nenes i els nens facin esport a l’escola és atemptar contra la seva salut. A més, és discriminatori perquè aquells que no tinguin els recursos per fer front al cost de l’activitat, no practicaran esport”

image
Data: Dijous 8 d'octubre de 2020
Lloc: Google Meet
Organitza: C.E.Anoia

Us trametem la convocatòria de reunió de l'Assemblea Ordinària del Consell Esportiu de l'Anoia que tindrà lloc el proper dijous 8 d'octubre de 2020 en línia mitjançant la plataforma Google Meet.

image
Data: Curs 2020 /2021
Lloc: Catalunya
Organitza: U.C.E.C.

Aquest Protocol es fonamenta en el Pla Sectorial d’acció pel desconfinament esportiu de Catalunya de la Secretaria General d’Esport i Activitat física de la Generalitat de Catalunya (SGEiAF) i aprovat pel PROCICAT. 

image
Data: Curs 2020 /2021
Lloc: Anoia
Organitza: C.E.Anoia i U.C.E.C.

Ja tenim obertes les inscripcions als Jocs Esportius Escolars de l'Anoia. A partir d'aquest moment i fins al 7 d'octubre teniu temps per a fer les inscripcions dels vostres equips. La competició començarà el 24 d'octubre.

Aquest lloc web utilitza de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.